Защо е добре да я спазваме? Как да планирате храненето си за

...
Защо е добре да я спазваме?
Как да планирате храненето си за
Коментари Харесай

Какво е лунна диета и какви са ползите?

Защо е добре да я спазваме?

Как да планирате храненето си за избрани лунни дни, по какъв начин да се подложите на филтриране при пълнолуние и какво да очаквате като резултат? Нека разберем какви са изгодите от лунна диета.

Луната и тялото – каква е връзката?

Практиката демонстрира, че с лунна диета умерено можете да свалите няколко кг от наднорменото си тегло. И по този начин каква процедура стои зад тези на практика резултати.

Не е прекомерно мистично да се допуска, че луната има въздействие върху природата и живите същества. Можем да го забележим в метода, по който се обръщат приливите и отливите, и можем да го забележим в осезаемите резултати на суперлуната върху хората.

Например, с смяната на гравитационното привличане през лунните етапи, човешкото тяло може да изпита промени във функционалностите – в това число способността да изхвърля токсините и да отслабва.

Много дами споделят позитивен опит от спазването на диетичен проект за менструалния цикъл с взаимовръзки с етапите на луната, защото и двата процеса са тясно свързани и взаимозависими.

И по този начин, по какъв начин да изберете подобаващата лунна храна и да оставите лунната тежест да поддържа вашите старания за оформяне на силуета?

Лунна диета- какво да ядем съгласно лунната фаза

Въпреки че необятно се счита за диета единствено с вода, лунният проект за хранене в действителност може да включва огромно многообразие от хранителни други възможности.

Най-основният и банален тип лунна диета е водното недояждане при пълнолуние, от време на време се практикува и като водно недояждане при новолуние. В този случай от вас се изисква единствено да не консумирате твърда храна по време на 24 до 26-часовия интервал на новолуние или пълнолуние.

Хората оповестяват, че са изгубили до 6 lbs, пробвайки този 24-часов диетичен проект, и в случай че не друго – коства си да опитате.

Ако държите повече на дълготрайни проекти и последователен метод към загуба на тегло, можете да приспособите яденето си към всяка лунна фаза, както е разказано по-долу.

Диета по пълнолуние

Много дами може да са забелязали резултата на менструацията при пълнолуние. Същото може да се случи и със непотребните килограми в този пай времеви интервал.

Ето какво би трябвало да извършите:

  • Намалете размера на порциите си и избягвайте да ядете твърда храна след 18 часа.
  • Пийте доста вода, с цел да подобрите и ускорите процеса.
  • Добавете пресни сокове към менюто си, само че избягвайте газираните или подсладените питиета.
  • Избягвайте алкохола, млякото и млечните артикули за целия интервал.
  • Преминете към диета напълно на водна основа за 24-часовия интервал на пълнолуние.
  • Да – лунната диета не значи хранене на лунна светлина. Става въпрос за тъкмо противоположното.

Лунна диета- при намаляваща луна

След като умората от пълнолунието изчезне, ще последват две седмици на намаляваща луна. През това време тялото ви ще има нараснала дарба да отстранява непотребната вода, да се подмладява и да отстрани токсичните метаболити.

За да подпомогнете този развой, предлагаме ви да се придържате към своя проект за спомагателна вода и да пиете най-малко 6 до 9 цялостни чаши вода през целия ден. Междувременно яжте доста пресни, сурови и богати на фибри храни и избягвайте да добавяте прекалено много сол, захари или бързи въглехидрати към ястията си.

Лунна диета при растяща луна

След като намаляващата луна изчезне, се чака апетитът ви към нездравословни храни и закуски да се усили. Ако този мотив съвпадне с проекта ви за менструална диета.

Някои хора имат вяра, че по време на растяща луна тялото основава енергийни запаси под формата на насъбрани мазнини и непотребна вода. Време е за самоконтрол и превъзмогване на голата ви животинска природа – тъй като умората при пълнолуние може да бъде детска игра спрямо глада при растяща луна.

При новолуние

Когато софтуерът ви за диетичен проект ви каже, че наближава новолунието, още веднъж е време за недояждане на вода. Ако не сте добре с чиста вода, можете да добавите прясно изцедени сокове към менюто си, само че избягвайте твърдите храни, в случай че е допустимо.

Първата храна, изядена в идващия лунен цикъл, би трябвало да бъде чиста, свежа, с минимални подправки и минимално обработена. Придържането към напълно естественото хранене ще свърши своята работа, а съзнателното държание на хранене ще разреши на тялото ви да изхвърли всичко, което го влече надолу.

Какви резултати да очаквате от тази диета?

Ако следвате препоръките, разказани нагоре, ще видите по какъв начин тялото ви се освобождава от непотребната вода, по какъв начин метаболизмът ви се усъвършенства и по какъв начин силата ви става по-мека и уравновесена.

Що се отнася до загуба на тегло и детоксикация, можете да загубите всичко от 1-2 до 6-7 lbs, според от това по какъв начин тялото ви реагира на гладуването и лунните цикли. Какъвто и да е казусът, не можете да сбъркате с 24-часова стратегия за пречистване и можете да повторите тази процедура два до три пъти месечно.

Инфо: https://luckyfit.eu/en/moon-diet-truth-or-delusion/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР